Auteur Topic: Verzoekje aan onze leden  (6648 keer gelezen)

Huey

  • Gast
Verzoekje aan onze leden
Gepost op: 01 september 2005 – 22:58:51
Beste Stijlforum leden, naar aanleiding van wat contact tussen enkele leden van het forum en de crew willen wij graag het volgende van jullie vragen:

Het 'onzingehalte' is de laatste tijd hard omhoog gegaan op ons mooie forumpje en dat willen we graag terugbrengen. Wij denken dat als iedereen wat meer ontopic zou blijven dat al een stuk zou helpen. Heb je een vraag of opmerking die niet helemaal in een bestaand topic past, open dan gewoon een nieuwe. Dat houdt alles een stuk overzichtelijker, ook voor nieuwkomers.

Het grootste voordeel is dat alles dan via de Search functie prima terug is te vinden. Het is speciaal voor nieuwkomers frustrerend om als ze iets specifieks willen vinden eerst door 12 pagina's insiders posts heen moeten bladeren voor ze iets van interesse te vinden.

Nexus, Solitarias en ikzelf hebben geen zin om voor politie agentje te gaan spelen. We zijn hier allemaal volwassen mensen en er wordt dan ook verwacht dat we op een volwassen manier met elkaar om kunnen gaan. Mocht iemand zich alsnog persoonlijk aangevallen voelen, ga dan AUB niet op het forum de discussie aan maar verwittig een crew lid per PM.

Zoals jullie gemerkt hebben, heeft Solitarias al weer enkele topics gesloten en zijn er nieuwe geopend. Blijf alsjeblieft ontopic, uiteindelijk komt dat het forum alleen maar ten goede. Dat maakt het ook makkelijker om bepaalde dingen later via de search functie terug te vinden.

Uiteindelijk zijn we hier allemaal omdat we een bepaalde interesse hebben en dat willen we graag op een zo leuk mogelijke manier met elkaar delen. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip hebben en het net als wij ook nuttig vinden.

Ook willen we even zeggen dat spam door bedrijven NIET wordt gewaardeerd en spammers zullen vanaf nu direct worden gebanned én de posts worden weggegooid. Er is wel een verschil tussen iets verkopen en spam. Om mensen die iets te verkopen hebben tegemoet te komen is er nu dus ook een vraag en aanbod forum.

Alvast bedankt,
Uw Moderators ;)
Laatst bewerkt op: 31 augustus 2008 – 19:54:31 door Sergio