Auteur Topic: Spelregels winkeliersforum  (7955 keer gelezen)

guest45

  • Gast
Spelregels winkeliersforum
Gepost op: 11 december 2012 – 23:54:50
Spelregels:

1. Personen die namens hun bedrijf klanten en potentiële klanten te woord willen staan, kunnen dat hier doen. Zij dienen zich te registreren onder de naam van hun bedrijf, zodat hun status voor iedereen kenbaar is.
Om hier als bedrijf een account te krijgen, moet de gebruiker minimaal een eigen (web)shop hebben. Dit topic is niet bedoeld voor restpartijhandelaren die louter actief zijn op Marktplaats en dergelijke. In geval van twijfel beslissen de moderators of de gebruiker een account krijgt.

2. Leden die op het forum namens hun bedrijf spreken, mogen alleen in hun eigen topic, in algemene topics en in het offtopicgedeelte van het forum posten. Een eerste overtreding van deze regel wordt bestraft met een ban van een maand. Een tweede overtreding resulteert in een permanente ban. Gebruikers dienen zich te onthouden van commentaar op andere bedrijven.

3. Het is bedrijven niet toegestaan te reageren in de topics van merken die zij voeren.

4. Wees je ervan bewust dat iedereen zijn mening op het forum kwijt kan en mag. Bedrijven en winkels kunnen op de kaart gezet worden, maar hun imago kan ook ernstige schade oplopen. In het verleden zijn beide scenario’s uitgekomen.