Auteur Topic: [Boek] A Gentleman's Wardrobe - Paul Keers  (1300 keer gelezen)

Daedalus

 • Gebruiker
 • Berichten: 567
  • Bekijk profiel
[Boek] A Gentleman's Wardrobe - Paul Keers
Gepost op: 01 juni 2008 16:59:38


http://www.amazon.com/Gentlemans-Wardrobe-Paul-Keers/dp/051756758X

De woordgrapjes in de onderschriften bij de foto's en illustraties lijken gemaakt te zijn door Carwo. Soms erg geestig, soms erg vermoeiend.

Voor de rest lijkt het erg op The Gentleman van Roetzel, maar er is meer aandacht voor voor historische achtergronden. De illustraties en de lay out doen onder voor Roetzel's boek. Verder is er, net als in The Gentleman, een sterke focus op Britse kleding en op de hele garderobe, zoals de titel al impliceert. Pakken komen maar kort aan bod. Ikzelf heb de pocket versie, en die is op de cover na, volledig zwart wit.

Conclusie: Roetzel's boek is mooier, groter, dikker en behandelt dezelfde stof. A Gentleman's Wardrobe is leuk, maar alleen voor erbij. De 5E die ik ervoor betaalde bij de Slegte is een goede prijs. Meer is ie eigenlijk niet waard, maar het boek is zeker informatiever dan een willekeurig magazine als Esquire.
cyka blyat

NOBD

 • Gebruiker
 • Berichten: 26.673
  • Bekijk profiel
Re: [boek] A Gentleman's Wardrobe - Paul Keers
Reactie #1 Gepost op: 01 juni 2008 17:04:59
Meestal toch wel erg vermoeiend.

Daedalus

 • Gebruiker
 • Berichten: 567
  • Bekijk profiel
[Boek] A Gentleman's Wardrobe - Paul Keers
Reactie #2 Gepost op: 01 juni 2008 17:44:41
Citaat van: "Carwo"
(...)
Citaat van: "Daedalus"

Btw: Oei.  :oops:


Als je dan toch bezig bent:

Voor de rest lijkt het erg op The Gentleman van Roetzel, maar er is meer aandacht voor historische achtergronden. De illustraties en de lay-out doen onder voor Roetzels boek. Verder is er, net als in The Gentleman, een sterke focus op Britse kleding en op de hele garderobe, zoals de titel al impliceert. Pakken komen maar kort aan bod. Ikzelf heb de pocketversie, en die is op de cover na, volledig zwart-wit.

Conclusie: Roetzels boek is mooier, groter, dikker en behandelt dezelfde stof. A Gentleman's Wardrobe is leuk, maar alleen voor erbij. De 5E die ik ervoor betaalde bij de Slegte is een goede prijs. Meer is ie eigenlijk niet waard, maar het boek is zeker informatiever dan een willekeurig magazine als Esquire.


 :lol:
cyka blyat